Over Ons - Discotheflow

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

InfoDoelstelling.
Discotheek The Flow is een jeugd- en jongerendiscotheek in Nieuwveen, gemeente Nieuwkoop.  De doelstelling van discotheek The Flow is om maandelijks een discoavond te organiseren voor jeugd en jongeren tegen een laag entreebedrag zodat
jeugd en jongeren in de gelegenheid zijn om in eigen uitgeving uit te gaan.
Ook geeft The Flow aankomende DJ's de gelegenheid om hun kwaliteit te tonen. Discotheek The Flow is voor jeugd en jongeren tot en met 17 jaar. De discotheek  is rook- en alcoholvrij. Alle medewerkers van Discotheek The Flow zijn vrijwilligers. Van onze bezoekers verwachten wij respect naar anderen.
De discotheek is een activiteit van Stichting Jeugdland Nieuwveen, dat werkzaam is in het sociaal en cultureel jeugd- en jongerenwerk sinds 1970.

De discotheek is in 2005, mede op verzoek van de voormalige gemeente Liemeer, in het leven geroepen om jeugd en jongeren meer activiteieten aan te bieden.
De doelstellingen zijn in de afgelopen jaren behaald, na de herindeling weet de jeugd en jongeren uit alle kernen van de gemeente Nieuwkoop discotheek The Flow te vinden.

De discotheek is alcohol vrij en roken is verboden. Tijdens de disco's wordt er geen alcoholhoudende drank en tabak verkocht.
I.v.m. overlast mogen er geen blikje en flejes drinken mee naar buiten worden genomen.
Eigen meegenomen dranken en etenswaren worden niet toegelaten.
Als bezoeker zorg jij ervoor dat omwonenden geen last ondervinden, dit in de ruimste zin.
Als bezoeker dien jij je aan het
Huisregelement te houden.

Wij wijzen jullie erop dat je bij de onderstaande punten de toegang tot de discotheek geweigerd wordt en/of ontzegt gaat worden:
* Als je bij het betreden van de discotheek alcohol  of andere bij wet verboden middelen gebruikt en / of in je bezit hebt.
* Als je in de omgeving van de Ringkant aangetroffen wordt met alcohol of ander bij wet verboden middelen in je bezit en/of gebruikt hebt.
* Als je in een groep aangetroffen wordt waar alchol  of ander bij wet verboden middelen aangetroffen c.q. gebruikt en/of in bezit hebt.
Ben je op dat moment in het bezit van een toegangsbandje, dan wordt het bandje direct ingenomen en heb je geen recht op teruggave van het betaalde entreegeld, tevens is op deze avond geen toegang meer mogelijk. Het bestuur heeft het recht om je voor een langer tijd de toegang te weigeren tot de discotheek.

Wij zijn altijd open voor nieuwe ideeen en vrijwilligers!
Neem hierover contact met ons op via het contactformulier te vinden onder info.


DISGN / © By BvdH
Stg. Jeugdland Nieuwveen
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu